Etusivu » Palvelut » Maanrakennus

Maanrakennus

Kun maa-ainesta tarvitsee rakentamisen takia siirtää tai muokata, Suomen Asfalttikorjaus auttaa!

  Maanrakennustyöt ammattilaiselta

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Pirkkalan oman kylän asfalttifirma ja sen ammattitaitoiset pojat tekivät asfaltinpaikkaukset sekä halkeamien tiivistykset huoltoaseman pihaan, vielä kun yksi kohta oli jäänyt huomaamatta jo tehdyn työn jälkeen tuli Asfalttikorjaus senkin paikkaamaan pikaisella aikataululla.

  "Saatiin siistit paikkaukset Nesteelle. Seuraavaksi tilaankin mökin pihan asfaltoinnin Suomen Asfalttikorjaukselta."

  Ahti Juusela, Pirkkala

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Aaltonen jäi pelastuslaitokselta eläkepäiville ja päättikin sen kunniaksi päällystää kotipihansa asfaltilla. Päällystystöitä sivusta seuranneena työhön tyytyväinen Aaro jättikin pienen kiitoslahjan työryhmälle odottamaan kauden loppua. Suomen Asfalttikorjaus kiittää ja toivottaa kaikkea hyvää eläkepäiville!

  ”Ammattimaisesti ja nopeasti saatiin piha siistiksi ja toimivaksi, lisäksi työryhmän miehet huomioivat myös pihan pienet yksityiskohdat”.

  Aaro Aaltonen, Mänttä-Vilppula

  Rakentaminen vaatii aina maanrakennusta

  Alla vastauksiamme asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin

  Miksi maanrakennustöitä tehdään?

  Maanrakennustyöt lyhyesti

  Maanrakennusta on monenlaista. Sillä voidaan tarkoittaa lähes mitä tahansa rakentamiseen liittyvää maan ”möyhimistä”, kuten maansiirtoa, louhintaa ja viherrakentamista.

  Me olemme nimemme mukaisesti erikoistuneet asfaltoinnin pohjatöihin, massanvaihtoihin, kaivojen korjauksiin, asfaltin sahaukseen, kuorintaan ja poisvientiin. Teemme toki ammattitaidolla myös muut maanrakennusprojektit aina asiakkaan tarpeeseen soveltuen.

  Tarkempi kuvaus maanrakennustöistä

  Pihan maanrakennustyöt ovat tärkeä hoitaa huolella, ettei se koidu suureksi ja kalliiksi ongelmaksi myöhemmin, esimerkiksi huonosti tehdyt asfalttipohjat voivat pahimmassa tapauksessa johtaa koko uuden asfalttipinnoitteen poistamiseen ja pohjatöiden uudelleen toteuttamiseen, kun pohjarakenne ei kestä kuormitusta ja maa routiessaan aiheuttaa asfalttiin vaurioita.

  Hoidamme asfalttipohjien maanrakennustyöt, sekä myös suuret massanvaihtoprojektit. Pohjatöiden laajuus riippuu asfaltoitavasta alueesta. Omakotitontilla syvyyden tarve on yleisesti pienempi kuin esimerkiksi järeämmälle kalustolle, kuten rekoille, tarkoitetulla parkkipaikalla. Lisäksi Suomessa pohjatöiden suunnittelussa ja toteutukssa on otettava huomioon routa, joka vahingoittaa maata. Asfalttipohjatöissä muotoilemme ja tiivistämme piha-alueen murskepohjan huomioiden pihan kaadot, että vedet saadaan kulkeutumaan oikeisiin paikkoihin.

  Mikäli kohteessa ei ole valmiiksi kantavaa kiviaineskerrosta, teemme massanvaihdon, jonka aloitamme poistamalla pintamaata riittävän syvältä. Pintamaan poistamisen syvyys riippuu alueesta ja maaperästä, jolle asfaltointityö on tarkoitus tehdä.

  Seuraavaksi kaivetun alueen pohjalle asennamme suodatinkankaan, joka eristää maa-ainekset, tämän päälle tulee karkeampi kalliomurske kantavaksi kerrokseksi ja pintaan vielä hienompi kalliomurske, jolla muotoilemme pohjan, pohjan tiivistys on tärkeää, ettei se pääse painumaan asfaltoinnin jälkeen, jolloin asfalttiin tulee vaurioita.

  Maanrakennuksessa on tärkeää, että sen tekijät tietävät mitä tekevät. Kalusto tarvii olla asianmukainen ja materiaalien hyviä. Meidän kauttamme hoituvat niin kaivinkonetyöt- kuin kuormaajalla tehdyt maanrakennustyöt, lisäksi käytössämme on kuorma-autoja.

  Kuinka monta työmiestä maanrakennustyöt vaativat?

  Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 2-5 työntekijää.

  Sisältyvätkö matkakustannukset töiden hintaan?

  Tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

  Mikäli maanrakennustöitä tehdessä sattuisi vahinko, kuka sen korvaisi?

  Me olemme vastuussa kaikista työmaidemme aikana aiheuttamistamme vahingoista. Vahinkoja tapahtuu todella harvoin ja meiltä löytyy niiden varalle tarpeelliset vakuutukset.

  Voiko maanrakennustyöt tehdä itse?

  Emme suosittele maanrakennustöiden tekemistä itse, sillä laadukkaseen lopputulokseen tarvitaan asianmukaiset työvälineet. Lisäksi huonosti tehdyt pohjatyöt voivat pilata lopputuloksen täysin ja näin esimerkiksi asfalttityöt tulevat lopulta entistä kalliimmiksi.

  Pahimmassa tapauksessa esimerkiksi pieleen mennyt päällyste joudutaan poistamaan ja koko työ tekemään uudestaan, näin ollen kustannukset nousevat.

  Tarvitseeko pihan asfaltointia varten tehdä pohjatöitä?

  Pihaa asfaltoidessa teemme aina vähintään pohjan viimeistelytyöt, sillä haluamme täydellisen lopputuloksen jokaiselle pihalle. Kuitenkin vaikka pohjat eivät olisi valmiita, hoidamme kaikenkokoiset pihojen asfalttipohjatyöt.

  Tarvitseeko tien asfaltointia varten tehdä pohjatöitä?

  Tietä asfaltoidessa teemme aina vähintään pohjan viimeistelytyöt, sillä haluamme täydellisen lopputuloksen jokaiselle tielle. Kuitenkin vaikka pohjat eivät olisi valmiita, hoidamme kaikenkokoiset teiden asfalttipohjatyöt.

  Koska muulloin maanrakennustyöt ovat tarpeellisia?

  Maanrakennustyöt ovat tarpeellisia, kun olet esimerkiksi rakentamassa jotain tai haluat muokata pihaasi. Myös erilaiset routavauriot pihalla kertovat, että maata olisi hyvä muokata.

  Kuinka paljon maan­rakennus­työt maksavat?

  Maanrakennustöiden hinnoittelu yleisesti

  Maanrakennukselle on mahdotonta sanoa tiettyä hintaa, sillä käsite kattaa niin valtavasti erilaisia töitä. Älä kuitenkaan emmi vaan pyydä Suomen Asfalttikorjaukselta kilpailukykyinen tarjous jo tänään!

  Omakotitalot ja asuinrakennukset

  Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat heti soittamalla numeroon: 010 337 2800. Vaihtoehtoisesti voit jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai kokeilla hintalaskuriamme.

  Hommat sujuvat aina laadukkaasti ja tehokkaasti, budjettia ja aikataulua kunnioittaen. Tutustu referensseihin ja kysy lisää.

  Isännöitsijät ja taloyhtiöt

  Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat heti soittamalla numeroon: 010 337 2800. Vaihtoehtoisesti voit jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai kokeilla hintalaskuriamme.

  Hommat sujuvat aina laadukkaasti ja tehokkaasti, budjettia ja aikataulua kunnioittaen. Tutustu referensseihin ja kysy lisää.

  Liikekiinteistöt ja yritysasiakkaat

  Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat heti soittamalla numeroon: 010 337 2800. Vaihtoehtoisesti voit jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai kokeilla hintalaskuriamme.

  Hommat sujuvat aina laadukkaasti ja tehokkaasti, budjettia ja aikataulua kunnioittaen. Tutustu referensseihin ja kysy lisää.

  Saako maanrakennustöistä kotitalousvähennystä?

  Maanrakennustyöt kuuluvat luonnollisesti kotitalousvähennyksen piiriin silloin, kun asiakkaana on kotitalous. Se tarkoittaa sitä, että tehdyn urakan työn osuudesta voidaan vähentää 40 % verotuksessa. Maksimisumma on 2 250 euroa henkilöltä ja omavastuu 100 euroa.

  Miten löydän yrityksen, joka tekee laadukasta ja luotettavaa jälkeä?

  Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

  Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

  Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

  Luotettavalla yrityksellä on usein paljon tyytyväisiä asiakkaita

  Olemme tehneet maanrakennustöitä muun muassa seuraavissa kohteissa:

  Katso kaikki referenssimme täältä

  Kotitalousvähennys asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä

  Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.

  Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % talvikunnossapitoon liittyvästä työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

  Miksi valita Suomen Asfalttikorjaus Oy?

  Päällysteen pinta on pohjan peili

  Suomen Asfalttikorjaus on erikoistunut asfalttiin liittyvään maarakennukseen, kuten asfaltoinnin pohjatöihin ja massanvaihtoihin, mutta toki meiltä onnistuvat myös monet muut maanrakennuksen työt, kuten asfaltin sahaukset ja kuorinnat, sekä kaivojen korjaukset. Nykyaikainen kalustomme ja osaava henkilöstömme varmistaa, että projekti sujuu aikataulussa ja budjetissa pysyen.

  Maarakennus on laaja käsite, sillä miltei kaikki rakennukset- ja pinnoitteet edellyttävät jonkunlaista maanrakennusta ja jokainen tapaus on yksilöllinen. Joukkoon mahtuu töitä pienistä suuriin, mutta todennäköisesti Suomen Asfalttikorjaus on juuri sinulle sopivan kokoinen kumppani. Jos et vielä saanut vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous!

  Maanrakennustyöt kokemuksella

  Maanrakennuksen mahdollisia virheitä on vaikea korjata myöhemmin. Valitse siksi hommaan kokenut ammattilainen!

  Jätä soittopyyntö