Maanrakennus

Kun maa-ainesta tarvitsee rakentamisen takia siirtää tai muokata, Suomen Asfalttikorjaus auttaa!

Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 050 353 5586 ı Pyydä tarjous

Maanrakennustyöt ammattitaidolla

Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Satakunta, Jyväskylä

Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa maanrakennustyöt vuosikymmenten kokemuksella. Toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Keski-Suomi ,Satakunta, Varsinais-Suomii ja näiden lähialueet.

Maanrakennuspalveluihin kuuluvat työt:

  • Asfaltoinnin pohjatyöt
  • Massanvaihdot
  • Muut maanrakennustyöt

Hoidamme maanrakennustyöt aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu. Käytämme aina työmaillamme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja työkoneita ja välineitä.

Tarjoamme maanrakennuspalvelut seuraaville asiakkaille:

  • Kotitaloudet
  • Yritykset
  • Julkishallinto

Jokainen kohde hinnoitellaan aina tarvittavan työmäärän tai neliöiden mukaan. Tarjouksen saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tältä sivulta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme, jonka avulla saat hinta-arvion asfalttityöstä.

Alta löydät lisätietoa tarjoamistamme maanrakennuspalveluista sekä lisätietoja kotitalousvähennyksestä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa suoraan meille numeroon 010 337 2800.

Suomen Asfalttikorjaus Oy maanrakennuspalvelut

Asfalttipohjatyöt ja massanvaihdot

Pohjatyö on asfaltoinnin tärkeä työvaihe, joka hyvin tehtynä takaa asfalttipinnan tasaisuuden ja pitkäikäisyyden.

Multa- murske ja kivituhkatyöt

Pohjaa vahvistava menetelmä, jossa huonosti kantava maa-aines vaihdetaan parempaan, yleensä kalliomurskeeseen.

Muut maanrakennustyöt

Maanrakennus tarkoittaa kaikkea maan muokkausta ja järeämpää kalustoa vaativaa maahan kohdistuvaa työtä.

Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

Mitä kaikkea maanrakennus sisältää?

Suojaamme aina ympäristön huolellisesti ja pidämme huolen siitä ettei vahinkoja synny työskennellessämme. Huolehdimme myös aina, että kaikki työvälineistä jätteisiin on viety pois työmaalta työn päätyttyä.

Hoidamme maanrakennustyöt huolellisesti, jotta maapohjasta saadaan mahdollisimman kestävä ja pitkäikäinen. Lisäksi Suomessa pohjatöiden suunnittelussa ja toteutukssa on otettava huomioon routa, joka vahingoittaa maata herkästi. Asfalttipohjatöissä muotoilemme ja tiivistämme piha-alueen murskepohjan huomioiden pihan kaadot, jotta vedet saadaan kulkeutumaan oikeisiin paikkoihin.

Mikäli kohteessa ei ole valmiiksi kantavaa kiviaineskerrosta, teemme massanvaihdon, jonka aloitamme poistamalla pintamaata riittävän syvältä. Pintamaan poistamisen syvyys riippuu alueesta ja maaperästä, jolle asfaltointityö on tarkoitus tehdä.

Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 2-5 työntekijää.

Suomen Asfalttikorjaus Oy on vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat asfaltin kunnossapito- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkotilanteet ovat harvinaisia, mutta olemme varautuneet niiden varalle tarvittavine vakuutuksineen.

Kotitalousvähennys pihan maanrakennustyöstä

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2023 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % maanrakennuksen työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Kotitalousvähennyksen määrä

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2023 on 40 %, eli yhteensä 1 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Kuvia toteuttamistamme töistä

Maanrakennustyöt kokemuksella

Maanrakennuksen mahdollisia virheitä on vaikea korjata myöhemmin. Valitse siksi hommaan kokenut ammattilainen!

Jätä soittopyyntö