Asfalttityöt

Suomen Asfalttikorjaus tekee pienet ja suuret asfalttityöt laadukkaasti vuosien kokemuksella.

Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 050 353 5586 ı Pyydä tarjous

Asfalttityöt nopeasti ja ammattitaidolla

Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Jyväskylä, Satakunta

Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa asfalttityöt vuosikymmenten kokemuksella. Toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Jyväskylä ja näiden lähialueet.

Asfaltointipalveluun kuuluvat työt:

Hoidamme asfalttityöt aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu. Käytämme aina työmaillamme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja työkoneita ja välineitä.

Tarjoamme asfalttipalvelut seuraaville asiakkaille:

  • Kotitaloudet
  • Yritykset
  • Julkishallinto

Jokainen kohde hinnoitellaan aina tarvittavan työmäärän tai neliöiden mukaan. Tarjouksen saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tältä sivulta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme, jonka avulla saat hinta-arvion asfalttityöstä.

Alta löydät lisätietoa tarjoamistamme asfaltointipalveluista sekä lisätietoja kotitalousvähennyksestä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa suoraan meille numeroon 010 337 2800.

Tarjoamme muunmuassa seuraavat asfalttityöt

Asfaltointi

Meidän kautta saat mm. pihojen ja teiden asfaltoinnit aina pohjatöistä viimeistelyyn saakka.

Paikkaus ja korjaus

Kauttamme saat asfaltinpaikkaus- ja korjaustyöt aina laadukkaasti toteutettuna.

Asfalttilistat, kourut ja loiskekupit

Meiltä saat myös kaikki muut asfalttityöt kuten asfalttilistat ja kourut.

Laske asfaltoinnin hinta

Laske arvio siitä, mitä asfaltointi tulisi maksamaan.

Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

Mitä kaikkea asfalttityöt sisältävät?

Suojaamme aina ympäristön huolellisesti ja pidämme huolen siitä ettei vahinkoja synny työskennellessämme. Huolehdimme myös aina, että kaikki työvälineistä jätteisiin on viety pois työmaalta työn päätyttyä.

Asfalttitöihin sisältyvät aina pohjatyöt. Pohjatyöt ovat tärkeä osa projektia, sillä esimerkiksi asfaltin alle huolellisesti tiivistetty maapohja varmistaa sen, että asfaltti kestää paremmin kulutusta ja routaa. Tarvittaessa sahaamme, kuorimme ja viemme vanhan asfaltin pois kierrätykseen. Teemme massanvaihdon, mikäli asfaltoitavassa kohteessa ei ole kantavaa kiviaineskerrosta.

Asfalttimassa levitetään pohjustetun alueen päälle pohjatöiden ja tiivistyksen jälkeen. Suuret alueet levitetään asfalttilevittimellä. Pienemmille alueille, joihin levitin ei mahdu, levitystyö tehdään käsin. Asfaltti on käyttövalmis heti, kun päällyste on jäähtynyt.

Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 4-6 työntekijää.

Suomen Asfalttikorjaus Oy on vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat asfaltin kunnossapito- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkotilanteet ovat harvinaisia, mutta olemme varautuneet niiden varalle tarvittavine vakuutuksineen.

Kotitalousvähennys kodin asfalttitöistä

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2023 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfaltoinnin työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Kotitalousvähennyksen määrä

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2023 on 40 %, eli yhteensä 1 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Kuvia toteuttamistamme töistä

Asfalttityöt kokemuksella

Alkavatko pihan asfalttityöt tulemaan ajankohtaiseksi? Laadukkaasti asfaltoitu piha parantaa kiinteistösi arvoa ja lisää käyttömukavuutta.

Jätä soittopyyntö