Talvikunnossapito

Kun talvikeli yllättää, Suomen Asfalttikorjaus auttaa.

Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 050 353 5586 ı Pyydä tajouus

Talvikunnossapito ammattitaidolla

Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Jyväskylä, Seinäjoki

Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa talvikunnossapidon vuosikymmenten kokemuksella. Toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Jyväskylä ja Seinäjoki ja näiden lähialueet.

Talvikunnossapitoon kuuluvat työt:

  • Lumenpudotus
  • Lumen kuormaus & poisvienti
  • Pihojen ja teiden auraus
  • Muut talvikunnossapitotyöt

Hoidamme talvikunnossapidon aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu. Käytämme aina työmaillamme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja työkoneita ja välineitä.

Tarjoamme talvikunnossapitopalvelut seuraaville asiakkaille:

  • Kotitaloudet
  • Yritykset
  • Julkishallinto

Jokainen kohde hinnoitellaan aina tarvittavan työmäärän tai neliöiden mukaan. Tarjouksen saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tältä sivulta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme, jonka avulla saat hinta-arvion asfalttityöstä.

Alta löydät lisätietoa tarjoamistamme talvikunnossapidon palveluista sekä lisätietoja kotitalousvähennyksestä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa suoraan meille numeroon 010 337 2800.

Jätä seuraavat talvipalvelut meidän huoleksemme

Lumenpudotus

Lumen pudottaminen katoilta on tärkeää asuinrakennuksen tai kiinteistön turvallisuuden kannalta. 

Kuormaus & poisvienti

Kuormaamme ja kuljetamme kasaantunet lumet pois kiinteistöjen pihoilta lumenkaatopaikalle.

Pihojen ja teiden auraus

Auraamme tiet ja pihat viihtyisiksi ja turvallisiksi. Huomaathan, että laissa on vaatimuksia aurauksen suhteen.

Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

Mitä kaikkea talvikunnossapito sisältää?

Talvikunnossapito tarkoittaa kaikkia vain talvella tehtäviä töitä, joiden avulla tien, pihan tai muun ulkona olevan tilan viihtyisyyttä ja turvallisuutta parannetaan. 

Talvikunnossapitotöitä ovat esimerkiksi erilaiset pihojen ja kiinteistöjen talvi-aikaiseen kunnossapitoon liittyviä töitä, kuten esimerkiksi lumenpudotus katoilta, lumen kuormaus ja poisvientiä, teiden ja pihojen auraus.

Suomessa talviolosuhteet ovat ajoittain ankarat ja myös laki edellyttää esimerkiksi teiden avoimena pitämistä.

Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 2-10 työntekijää.

Suomen Asfalttikorjaus Oy on vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat asfaltin kunnossapito- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkotilanteet ovat harvinaisia, mutta olemme varautuneet niiden varalle tarvittavine vakuutuksineen.

Kotitalousvähennys kotipihan asfaltoinnista

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2022 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfaltoinnin työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Kotitalousvähennyksen määrä

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2022 on 40 %, eli yhteensä 1 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Kuvia toteuttamistamme töistä

Talvikunnossapito kokemuksella

Tilaa apu Suomen Asfalttikorjaukselta, jonka osaaminen ja kalusto riittää vaativiinkin talvikunnossapidon tarpeisiin. Me pidämme huolen, ettei asiakkaalle tule lunta tupaan!

Jätä soittopyyntö