Asfalttimerkinnät

Suomen Asfalttikorjaus tekee, kun luottopinnoite tarvitsee väriä pintaan.

Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 050 353 5586 ı Pyydä tarjous

Pihojen ja teiden asfalttimerkinnät

Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Satakunta, Jyväskylä

Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa asfalttimerkinnät vuosikymmenten kokemuksella. Toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Satakunta, Jyväskylä ja näiden lähialueet.

Asfalttimerkintäpalveluihin kuuluvat työt:

  • Asfalttimerkintätyöt
  • Mitoitus ja suunnitteli
  • Merkintöjen poisto

Hoidamme asfalttimerkintätyöt aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu. Käytämme aina työmaillamme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja työkoneita ja välineitä.

Tarjoamme asfalttimerkinnät seuraaville asiakkaille:

  • Kotitaloudet
  • Yritykset
  • Julkishallinto

Jokainen kohde hinnoitellaan aina tarvittavan työmäärän tai neliöiden mukaan. Tarjouksen saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tältä sivulta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme, jonka avulla saat hinta-arvion asfalttityöstä.

Alta löydät lisätietoa tarjoamistamme asfalttimerkintäpalveluista sekä lisätietoja kotitalousvähennyksestä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa suoraan meille numeroon 010 337 2800.

Suomen Asfalttikorjaus Oy asfalttimerkintäpalvelut

Asfalttimerkintätyöt

Teemme merkintätyöt asfalttiin, kuten pysäköintiruudut, ohjausnuolet ja suojatiet maalilla sekä massalla.

Mitoitus ja suunnitelu

Mitoitamme tiemerkinnät joko piirrustusten mukaan tai asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Merkintöjen poisto

Jyrsimme pois tarvittaessa maalaamalla tai massaamalla tehdyt vanhat merkinnät.

Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

Mitä kaikkea asfalttimerkintä sisältää?

Asfalttimerkintöjä tehdään usein parkkipaikan käyttöasteiden parantamiseksi tai liikenneopasteiden tehostamiseksi. Merkintöjä voidaan tehdä myös muihin tarkoituksiin, riippuen asiakkaan toiveista.

Asfalttiin voidaan tehdä merkintöjä käyttäen joko massaa eli lämpömassaa tai katumaalia. Meillä on molemmista kokemusta, ja kummallakin tavalla saadaan aikaan laadukas lopputulos. Massauksella saadaan kestävämpi lopputulos, mutta se on myös kalliimpi toteutustapa! Vilkkaasti liikennöidyt ja kovaa kulutusta kokevilla pihoilla suositaan massaa.

Asfalttimerkinnät voidaan myös poistaa. Poistaminen tehdään jyrsimällä. Voimme poistaa niin maalaamalla kuin massauksella tehdyt vanhat merkinnät.

Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 2-5 työntekijää.

Suomen Asfalttikorjaus Oy on vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat asfaltin kunnossapito- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkotilanteet ovat harvinaisia, mutta olemme varautuneet niiden varalle tarvittavine vakuutuksineen.

Kotitalousvähennys asfalttitöistä

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2022 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfaltoinnin työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Kotitalousvähennyksen määrä

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2022 on 40 %, eli yhteensä 1 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Kuvia toteuttamistamme töistä

Asfalttimerkinnät ammattitaidolla

Suomen Asfalttikorjauksen kautta saat kaikki asfaltin merkinnät, kuten pysäköintiruudut ja erikoisruudut väreissä tai ilman.

Jätä soittopyyntö