Tietoa yrityksestämme

Suomen Asfalttikorjaus Oy on kotimainen perheyritys, joka toteuttaa kaikenkokoiset asfalttityöt.

Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 050 353 5586 ı Pyydä tarjous

Meidän tarinamme

Suomen Asfalttikorjaus Oy on sataprosenttisesti suomalainen perheyritys Tampereelta.

Kaikki alkoi veljesten ideasta: He halusivat perustaa asfalttiyrityksen, jossa asiakas on keskiössä. Aluksi he tekivät pieniä asfalttitöitä, ja kalustoon kuului vain pieni kuorma-auto, pakettiauto, asfalttisaha, tärylätkä ja pikipata sekä lapioita ja muita pientyövälineitä. Näiltä ajoilta juontuu myös yrityksen yhä nykyisin käytössä oleva nimi.

Idea kantoi, koska asiakkaat huomasivat visiomme, ja sana asiakaslähtöisestä asfalttifirmasta kiiri. Ykkösarvomme on säilynyt yrityksen alkuajoilta saakka ja se on asiakastyytyväisyys. Sen eteen teemme kaikkemme. Meille tärkeitä asioita ovat myös perheyrittäjyys ja kotimaisuus.

Lue koko tarina tästä

Moni muu asia on kuitenkin muuttunut vuosien saatossa. Tänään kasvamme ja luomme työpaikkoja Tampereen seudulla sekä teemme asfaltti-, bitumi- ja maanrakennusprojektit aina pienimmistä suurimpiin työmaihin. Toiminnan kasvaessa pyrimme jatkuvasti satsaamaan kalustoon sekä henkilöstöön ja tekemään yhä suurempia urakoita.

Tänä päivänä olemme pienten ja isojen asiakkaiden luotettava yhteistyökumppani, jolla on Avainlippu-merkki ja arvostettu Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Näiden lisäksi meille myönnettiin Menestyjä 2021 sertifikaatti, joka on yleisesti pidetty laadun ja luotettavuuden takeena. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin asiakkaiden lisäksi myös liiketoimintaa ja henkilöstöä.

Täytämme tilaajavastuulain mukaiset velvollisuudet ja olemme Infra ry:n jäsenyritys sekä mukana Luotettava kumppani -palvelussa.

Tiemme on kivinen ja olemme siitä ylpeitä. Tule mukaan matkalle!

Suomen Asfalttikorjaus Oy pähkinänkuoressa

Olemme siis hyvä yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa!

Henkilöstö

Alex van Woerden

050 353 5586

alex@suomenasfalttikorjaus.fi

Suomen Asfalttikorjaus Oy faktanurkka

Milloin Suomen Asfalttikorjaus Oy on perustettu?

Suomen Asfalttikorjaus on osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1990. Yhtiön nykyinen liiketoiminta aloitettiin kuitenkin vuonna 2017 van Woerdenin veljesten toimesta.

Mikä on Suomen Asfalttikorjaus Oy:n palvelualue?

Kotipaikkamme on Tampere ja palvelemme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Uusimaa, Häme, Satakunta ja Jyväskylä ja näiden lähialueet. Ota toki rohkeasti yhteyttä, jos ammattitaidollemme olisi käyttöä hieman kauempanakin!

Mitä palveluita Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa?

Kuten alkuajoiltamme elämään jäänyt yrityksen nimikin kertoo, olemme erikoistuneet asfaltointiin ja asfaltin korjauksiin. Vuosien varrella palvelukokonaisuutemme osiksi ovat hitsautuneet myös muun muassa asfalttimerkinnät, bitumityöt, maanrakennus ja talvikunnossapidon työt.

Kuinka otan yhteyttä Suomen Asfalttikorjaukseen?

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@suomenasfalttikorjaus.fi tai suoraan soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 337 2800 arkisin kello 8-20.

Osoitteemme on Taitajankuja 2, 33960 Pirkkala.

Valitse suomalainen!

Tarvitsetko asfaltointia, asfalttikorjausta, bitumitöiden tekijää, maanrakennusta tai talvikunnossapitoa? Ota yhteyttä Suomen Asfalttikorjauksen monipuolisten osaajien tiimiin!

Jätä soittopyyntö