Etusivu » Yritys

Suomen Asfalttikorjauksen kotimaiset osaajat palveluksessasi!

Suomalainen perheyritys. Laadukas ja nopea. Avainlippu ja takuu työlle. Tätä kaikkea on Suomen Asfalttikorjaus.

  Meidän tarinamme

  Suomen Asfalttikorjaus Oy on sataprosenttisesti suomalainen perheyritys Tampereelta.

  Kaikki alkoi veljesten ideasta: Alex ja Willem halusivat perustaa asfalttiyrityksen, jossa asiakas on keskiössä. Aluksi he tekivät pieniä asfalttitöitä, ja kalustoon kuului vain pieni kuorma-auto, pakettiauto, asfalttisaha, tärylätkä ja pikipata sekä lapioita ja muita pientyövälineitä. Noilta ajoilta juontuu myös yrityksen yhä käytössä oleva nimi.

  Moni muu asia on kuitenkin muuttunut. Tänään kasvamme ja luomme työpaikkoja Tampereen seudulla ja teemme asfaltti-, bitumi- ja maanrakennusprojektit pienistä suuriin. Toiminnan kasvaessa kykenimme satsaamaan kalustoon ja henkilöstöön ja tekemään yhä suurempia urakoita.

  Idea kantoi, koska asiakkaat huomasivat visiomme, ja sana asiakaslähtöisestä asfalttifirmasta kiiri! Ykkösarvo on säilynyt yrityksen alkuajoilta saakka: asiakastyytyväisyys. Sen eteen teemme kaikkemme. Meille tärkeitä asioita ovat myös perheyrittäjyys ja kotimaisuus.

  Tänä päivänä olemme pienten ja isojen asiakkaiden luotettava yhteistyökumppani, jolla on Avainlippu-merkki ja arvostettu Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Omien toimitilojen, nykyaikaisen kaluston, kokeneen työnjohdon ja ammattitaitoisen henkilöstön voimin takaamme nopeat ja varmat toimitukset. Täytämme tilaajavastuulain mukaiset velvollisuudet ja olemme Infra ry:n jäsenyritys sekä mukana Luotettava kumppani -palvelussa.

  Tiemme on kivinen ja olemme siitä ylpeitä. Tule mukaan matkalle!

  Suomen Asfalttikorjaus Oy pähkinänkuoressa

  Olemme siis hyvä yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa!

  Myyntitiimi

  Willem van Woerden

  Toimitusjohtaja

  040 073 4791

  [email protected]

  Alex van Woerden

  Myyntijohtaja

  050 353 5586

  [email protected]

  Seppo Kantonen

  Myyntiedustaja

  041 363 3025

  [email protected]

  Työnjohtajat

  Petri Koskinen

  Asfaltointi

  044 553 7886

  Kai Niemi

  Maanrakennus

  046 621 0370

  Ville Hakamäki

  Bitumi- ja merkintätyöt

  040 419 1237

  Suomen Asfalttikorjaus Oy faktanurkka

  Milloin Suomen Asfalttikorjaus Oy on perustettu?

  Suomen Asfalttikorjaus on osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1990. Yhtiön nykyinen liiketoiminta aloitettiin kuitenkin vuonna 2017 van Woerdenin veljesten Willemin ja Alexin toimesta. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 529 000 euroa.

  Mikä on Suomen Asfalttikorjaus Oy:n palvelualue?

  Kotipaikkamme on Tampere ja palvelemme pääosin noin 200 kilometrin säteellä Pirkanmaasta. Myös Uusimaa, Häme, Satakunta, Varsinais-Suomi sekä Keski-Suomi ovat tärkeitä toiminta-alueellamme. Ota toki rohkeasti yhteyttä, jos ammattitaidollemme olisi käyttöä hieman kauempanakin!

  Mitä palveluita Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa?

  Kuten alkuajoiltamme elämään jäänyt yrityksen nimikin kertoo, olemme erikoistuneet asfaltointiin ja asfaltin korjauksiin. Vuosien varrella palvelukokonaisuutemme osiksi ovat hitsautuneet myös muun muassa asfalttimerkinnät, bitumityöt, maanrakennus ja talvikunnossapidon työt.

  Kuinka otan yhteyttä Suomen Asfalttikorjaukseen?

  Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse [email protected] tai suoraan soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 337 2800 arkisin kello 8-20.

  Osoitteemme on Taitajankuja 2, 33960 Pirkkala.

  Miksi valita Suomen Asfalttikorjaus Oy?

  Lue tuoreimmat artikkelimme

  Yhteistyökumppanimme

  Valitse suomalainen!

  Tarvitsetko asfaltointia, asfalttikorjausta, bitumitöiden tekijää, maanrakennusta tai talvikunnossapitoa? Ota yhteyttä Suomen Asfalttikorjauksen monipuolisten osaajien tiimiin!

  Jätä soittopyyntö