Bitumityöt

Bitumi on erinomainen eriste. Suomen Asfalttikorjaukselta saat bitumiurakat ammattitaidolla.

Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 050 353 5586 ı Pyydä tarjous

Bitumityöt luotettavasti ja ammattitaidolla

Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Satakunta, Jyväskylä

Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa bitumityöt vuosikymmenten kokemuksella. Toimimme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Häme, Uusimaa, Satakunta, Jyväskylä ja näiden lähialueet.

Bitumitöihin kuuluvat työt:

  • Asfalttihalkeamien tiivistys
  • Reunakivien asennus
  • Muut bitumi- ja pikityöt tarpeen mukaan

Hoidamme bitumityöt aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu. Käytämme aina työmaillamme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja työkoneita ja välineitä.

Tarjoamme bitumityöt seuraaville asiakkaille:

  • Kotitaloudet
  • Yritykset
  • Julkishallinto

Jokainen kohde hinnoitellaan aina tarvittavan työmäärän tai neliöiden mukaan. Tarjouksen saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tältä sivulta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme, jonka avulla saat hinta-arvion bitumityöstä.

Alta löydät lisätietoa tarjoamistamme bitumipalveluista sekä lisätietoja kotitalousvähennyksestä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa suoraan meille numeroon 010 337 2800.

Suomen Asfalttikorjaus Oy bitumityöpalvelut

Asfalttihalkeamien tiivistystyöt

Bitumia käytetään asfaltin valmistuksessa, mutta se on myös hyvä tiiviste pinnoitteen halkeamille. 

Reunakivien asennus

Jos reunakiviä ei upoteta maahan, ne voidaan kiinnittää asfalttiin hyvin kiinni pysyvällä bitumilla.

Muut bitumi- ja pikityöt

Bitumia eli pikeä voidaan käyttää moneen, kysy rohkeasti meiltä ratkaisua tarpeeseesi.

Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

Mitä kaikkea bitumityöt sisältää?

Asfalttihalkeamien tiivistäminen. Bitumi on on pää raaka-aine asfalttia tehdessä ja näin ollen myös asfalttihalkeamien paikkaamisessa. Kun halutaan korjata asfalttipintaa niin, ettei halkeamista lähde purkautumaan suurempia reikiä eikä asfaltin alle pääse vettä vaurioittamaan pohjarakennetta.

Reunakivien asennus asfalttiin. Reunakivet voidaan kiinnittää asfalttiin hyvin kiinni pysyvällä sitkeällä bitumilla, sen sijaan että ne upotettaisiin maahan. Suomen Asfalttikorjauksella käytämme bitumiliimanauhaa tai reunakiviä missä on valmiina bituminauha. Kiinnitämme ne asfalttiin kuumentamalla. Näin saamme tiiviisti kiinnitetyt reunakivet.

Bitumi soveltuu monenlaiseen käyttöön. Bitumin ominaisuudet sopivat mainiosti esimerkiksi sokkelin vedeneristykseen, jolloin eristys tehdään bitumiholkkalistalla. Eristys tehdään maan ja talon kivijalan väliselle alueelle.

Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 2-5 työntekijää.

Suomen Asfalttikorjaus Oy on vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat asfaltin kunnossapito- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkotilanteet ovat harvinaisia, mutta olemme varautuneet niiden varalle tarvittavine vakuutuksineen.

Kotitalousvähennys kotipihan bitumitöistä

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2023 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % bitumityön hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Kotitalousvähennyksen määrä

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2023 on 40 %, eli yhteensä 1 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Kuvia toteuttamistamme töistä

Bitumityöt kokemuksella!

Alkavatko asfaltin bitumityöt tulemaan ajankohtaiseksi? Laadukkaasti toteutetut bitumipaikkaukset ehkäisevät suurempien vaurioiden syntymisen ja pidentää nykyisen asfaltin elinikää huomattavasti.

Jätä soittopyyntö