Etusivu » Palvelut

Palvelumme

Asfalttilevittäjällä tai ilman. Katso kaikki palvelumme!

  Autamme sinua kaikissa näissä

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Pirkkalan oman kylän asfalttifirma ja sen ammattitaitoiset pojat tekivät asfaltinpaikkaukset sekä halkeamien tiivistykset huoltoaseman pihaan, vielä kun yksi kohta oli jäänyt huomaamatta jo tehdyn työn jälkeen tuli Asfalttikorjaus senkin paikkaamaan pikaisella aikataululla.

  "Saatiin siistit paikkaukset Nesteelle. Seuraavaksi tilaankin mökin pihan asfaltoinnin Suomen Asfalttikorjaukselta."

  Ahti Juusela, Pirkkala

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Aaltonen jäi pelastuslaitokselta eläkepäiville ja päättikin sen kunniaksi päällystää kotipihansa asfaltilla. Päällystystöitä sivusta seuranneena työhön tyytyväinen Aaro jättikin pienen kiitoslahjan työryhmälle odottamaan kauden loppua. Suomen Asfalttikorjaus kiittää ja toivottaa kaikkea hyvää eläkepäiville!

  ”Ammattimaisesti ja nopeasti saatiin piha siistiksi ja toimivaksi, lisäksi työryhmän miehet huomioivat myös pihan pienet yksityiskohdat”.

  Aaro Aaltonen, Mänttä-Vilppula

  Miksi valita Suomen Asfalttikorjaus Oy?

  Ammattitaitoa perheyritykseltä

  Suomen Asfalttikorjaus aloitti nimensä mukaisesti pienistä asfalttitöistä. Pian mukaan tulivat kuitenkin suuremmat urakat, ja nykyään laajojen asfaltointien lisäksi perheyritykseltä hoituvat ammattitaidolla bitumityöt, maanrakennustyöt, talvikunnossapito, asfalttimaalaukset ja paljon muuta.

  Teemme suurimman osan töistämme Pirkanmaalta noin 200 kilometrin säteellä Tampereelta. Pirkanmaa, Uusimaa, Häme, Satakunta, Varsinais-Suomi ja Keski-Suomi kuuluvat palvelualueeseemme.

  Suomen Asfalttikorjaus auttaa

  Olemme aloittaneet pienempien asfalttiin liittyvien töiden osaajina, mutta nykyisin osaamisemme ja kalustomme palvelee monipuolisesti myös suurissa tehtävissä. Ota yhteyttä!

  Jätä soittopyyntö