Asfaltin korjaus ja paikkaus

Onko pihan tai tien asfaltissa halkeamia tai reikiä? Asfaltin paikkaus vuosikymmenten kokemuksella. Jätä soittopyyntö, niin palaamme asiaan pikimmiten!

  Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 040 073 4791

  Asfaltin paikkaus ja korjaus kymmenien vuosien kokemuksella

  Asfaltin paikkaus ja korjaus Pirkanmaalla, Satakunnassa, Uudellamaalla, Keski-Suomessa, sekä Kanta-Hämeen alueella yli 10 vuoden kokemuksella.

  Asfaltinpaikkaus ja -korjaustöihin kuuluvat:

  • Asfaltin paikkaus ja korjaus
  • Asfalttilistat
  • Muut asfalttipientyöt

  Hoidamme asfaltin paikkauksen aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu. Käytämme aina työmaillamme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja työkoneita ja välineitä.

  Tarjoamme asfaltinpaikkaus ja -korjaustyöt seuraaville asiakkaille:

  • Yksityishenkilöt
  • Yritykset
  • Julkishallinto

  Jokainen kohde hinnoitellaan aina tarvittavan työmäärän tai neliöiden mukaan. Tarjouksen saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tältä sivulta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme, jonka avulla saat hinta-arvion asfaltinpaikkauksesta.

  Alta löydät lisätietoa tarjoamistamme asfaltinpaikkauspalveluista sekä lisätietoja kotitalousvähennyksestä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa suoraan meille numeroon 010 337 2800.

  Suomen Asfalttikorjaus Oy asfaltinkorjauspalvelut

  Asfaltin paikkaus ja korjaus

  Teemme asfaltinpaikkaus- ja korjaustyöt aina laadukkaasti toteutettuna.

  Asfalttilistat

  Meidän kautta saat mm. asfalttiholkkalistat ja asfalttireunalistat.

  Muut asfalttipientyöt

  Meiltä myös muut asfalttipientyöt kuten sadevesikourut, asfalttiluiskat ja asfalttimakkarat.

  Laske asfaltin paikkauksen hinta

  Laske arvio siitä, mitä asfaltin paikkaus tai korjaus tulisi maksamaan.

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Mitä kaikkea asfaltin paikkaus sisältää?

  Suojaamme aina ympäristön huolellisesti ja pidämme huolen siitä ettei vahinkoja synny työskennellessämme. Huolehdimme myös aina, että kaikki työvälineistä jätteisiin on viety pois työmaalta työn päätyttyä.

  Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 3-6 työntekijää.

  Suomen Asfalttikorjaus Oy on vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat asfaltin kunnossapito- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkotilanteet ovat harvinaisia, mutta olemme varautuneet niiden varalle tarvittavine vakuutuksineen.

  Kotitalousvähennys kotipihan asfaltoinnista

  Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2024 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

  Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfaltoinnin työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

  Kotitalousvähennyksen määrä

  Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2022 on 40 %, eli yhteensä 2 000 €.

  Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

  Kuvia toteuttamistamme töistä

  Asfalttityöt kokemuksella

  Alkavatko pihan asfalttityöt tulemaan ajankohtaiseksi? Laadukkaasti asfaltoitu piha parantaa kiinteistösi arvoa ja lisää käyttömukavuutta.

  Jätä soittopyyntö