Etusivu » Palvelut » Asfaltin korjaus ja paikkaus

Asfaltin korjaukset ja paikkaukset

Onko pihan tai tien asfaltissa halkeamia tai reikiä? Jätä soittopyyntö, niin palaamme asiaan pikimmiten!

  Asfaltin korjaukset ja pientyöt ammattitaidolla

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Pirkkalan oman kylän asfalttifirma ja sen ammattitaitoiset pojat tekivät asfaltinpaikkaukset sekä halkeamien tiivistykset huoltoaseman pihaan, vielä kun yksi kohta oli jäänyt huomaamatta jo tehdyn työn jälkeen tuli Asfalttikorjaus senkin paikkaamaan pikaisella aikataululla.

  "Saatiin siistit paikkaukset Nesteelle. Seuraavaksi tilaankin mökin pihan asfaltoinnin Suomen Asfalttikorjaukselta."

  Ahti Juusela, Pirkkala

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Aaltonen jäi pelastuslaitokselta eläkepäiville ja päättikin sen kunniaksi päällystää kotipihansa asfaltilla. Päällystystöitä sivusta seuranneena työhön tyytyväinen Aaro jättikin pienen kiitoslahjan työryhmälle odottamaan kauden loppua. Suomen Asfalttikorjaus kiittää ja toivottaa kaikkea hyvää eläkepäiville!

  ”Ammattimaisesti ja nopeasti saatiin piha siistiksi ja toimivaksi, lisäksi työryhmän miehet huomioivat myös pihan pienet yksityiskohdat”.

  Aaro Aaltonen, Mänttä-Vilppula

  Asfaltin pientyöt pitävät pihan turvallisena

  Alla vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin

  Mitä asfaltin pientöitä tarjoamme?

  Asfaltin paikkaus ja korjaustyöt

  Hoidamme asfaltin korjaustyöt aina pienistä reiän paikkauksista asfaltin pinnassa suurempiin asfaltointeihin. 

  Asfaltin kojraustöissä on aina tärkeä huomioida kokonaisuus, eli tarvittaessa vaurioitunut alue leikataan ja siihen tehdään tarpeen mukaan massanvaihto tai lisätään tasausmurske.

  Pohjatöiden tarpeen huomiointi onkin paikkaustöissä erityisen tärkeä huomioida. Mikäli tarvitset isompaan tai pienempään tarpeeseen asfaltin korjausta, jätä meille tarjouspyyntö.

  Asfalttihalkeamien tiivistys

  Halkeamien tiivistys on siis hyvä tapa ehkäistä suuremmat korjaustarpeet ja pitää yllä asfalttipinnan käyttöikää. Suuret halkeamat ja reiät taas aiheuttavat turvallisuusriskejä ja ovat myös huomattavammasti kalliimpia korjata.

  Mikäli kotisi tai kiinteistösi pihalla on halkeamia asfaltissa, suosittelemme niiden paikkaamista ensi tilassa, ettei:

  • Vesi pääse asfaltin läpi vaurioittamaan pohjarakenteita
  • Halkeamista lähde purkautumaan suurempia reikiä.

  Pahimmillaan asfalttihalkeamista seuraa routavaurioita, kun vesi pääsee pohjarakenteisiin ja jäätyy talven tullessa. Tällöin yleensä reikiä alkaa tulemaan lisää ja joudutaan uusimaan koko asfaltti.

  Asfalttihokkkalistat

  Asfalttiholkkalista on pihan asfaltin ja sokkelin väliin tehtävä asfalttilista, joka estää veden pääsyn rakennuksen rakenteisiin. Holkkalistoja tehdään asfaltoituihin sekä kiinteistöjen että taloyhtiöiden pihoihin.

  Asfalttireunalistat

  Teemme reunakiveysten korjauksia ja vaihdamme erityyppisiä reunakiviä.

  Asfalttimakkarat ja sadevesikourut

  Asfalttimakkara on asfaltista tehty puolipyöreä rakennelma, jonka tarkoitus on estää veden kulku seinän ja asfaltin väliin esimerkiksi talon seinän vieressä. Asfalttimakkara voidaan asentaa myös nurmikon ja asfaltin reunakohtaan kohottamaan ja antamaan nurmikolle selkeä raja.

  Asfalttista tehty sadevesikouru ohjaa sadevedet oikeaan paikkaan, jottei rakennuksen pohjustukset ala pettämään.

   

  Asfalttiliuskat

  Kauttamme saat myös kiinteistöösi tarvittavat liuskat, esimerkiksi invaliuskat. Asfaltilla päälystettynä nämä ovat laadukkaat ja turvalliset.

  Mitä muuta minun tulisi tietää asfaltin pientöistä?

  Sisältyvätkö matkustuskustannukset hintaan?

  Tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

  Mikäli asfalttitöitä tehdessä sattuisi vahinko, kuka sen korvaisi?

  Me olemme vastuussa kaikista työmaidemme aikana aiheuttamistamme vahingoista. Vahinkoja tapahtuu todella harvoin ja meiltä löytyy niiden varalle tarpeelliset vakuutukset.

  Mitä pitää ottaa huomioon asfalttiurakoitsijaa valitessa?

  Asfalttiyritystä valitessa kannattaa tutustua ensin firman referensseihin. Kun valitset kokeneen yrityksen, joka esittelee työnsä jälkeä ammattiylpeydellä, tiedät, että kyseessä on laadukas toimija. Suomen Asfalttikorjaus tekee yli 200 kohdetta vuodessa. Tutustu meidän tekemiin kohteisiin referenssisivulla!

  Kuinka paljon asfaltin pientyöt maksaa?

  Asfaltin korjaus ja pientyöt hinnoitellaan jokaisen kohteen koon ja tarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. asfaltoitavan alueen pinta-alan ja sijainnin.

  Saat työlle aina kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksessa sovitut työt ja kalustonsiirtomaksun eriteltynä.

  Meiltä saat nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen, ja pysymme aina tarkasti budjetissa. Asfaltin pientöille saat tarkan hinnan kysymällä tarjouksen. Tai vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme.

  Miten löydän yrityksen, joka tekee laadukasta ja luotettavaa jälkeä?

  Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

  Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

  Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

  Kotitalousvähennys asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä

  Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.

  Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

  Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

  Miksi valita Suomen Asfalttikorjaus Oy?

  Asfaltin huoltaminen pitää pihan turvallisena!

  Asfalttipinnassa olevien halkeamien tiivistys tai reikien paikkaus ovat hyvä tapa ehkäistä suuremmat korjaustarpeet ja pitää yllä asfalttipinnan käyttöikää.

  Lisäksi kiinteistön omistajan on hyvä pitää mielessä, että suuret halkeamat ja reiät aiheuttavat turvallisuusriskejä ja ovat myös huomattavasti kalliimpia korjata. Kiinteistön omistaja on myös vastuussa aina pihalla sattuneesta vahingosta, mikäli se johtuu pihan puuttellisesta kunnosta, kuten reiästä asfaltin pinnassa.

  Jos kotisi tai kiinteistösi pihalla on asfalttivaurioita, jätä ne meidän huoleksemme. Tutustu referensseihimme, kokeile hintalaskuriamme tai pyydä tarjous!

  Asfalttityöt kokemuksella

  Alkavatko pihan asfalttityöt tulemaan ajankohtaiseksi? Laadukkaasti asfaltoitu piha parantaa kiinteistösi arvoa ja lisää käyttömukavuutta.

  Jätä soittopyyntö