Etusivu » Palvelut » Bitumisaumaus » Hinta

Bitumisaumaus hinta

Askarruttaako bitumisaumauksen hinta? Kokeile Suomen Asfalttikorjauksen hintalaskuria tai soita meille!

Kun täytät hintalaskurin

  • Laskuri laskee hinta-arvion ja se lähetetään heti sähköpostiisi
  • Olemme sinuun yhteydessä ja annamme tarkemman tarjouksen
  • Laskurin käyttäminen ei sido palvelun tilaamiseen

Vaihtoehtoisesti, voit soittaa meille:

010 337 2800

ark. 8-20:00

Bitumisaumaus hinta: Tietoa ja usein kysyttyä

Bitumisaumausten hinnoittelusta yleisesti

Bbitumityöt hinnoitellaan jokaisen kohteen työtarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. kunnostettavien alueiden tai kohteiden pinta-alan ja/tai lukumäärän.

Meiltä saat työlle aina kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksessa sovitut työt.

Hinnoittelusta voisi sanoa yleisesti, että bitumin hinta ei ole kiinteä vaan määräytyy kuukausittain bitumi-indeksin mukaan. Tämä tekee bitumin hinnoittelusta ailahtelevaa, mikä vaikuttaa tietysti myös asfaltin hintaan. Vuonna 2021 bitumin hinta on jälleen nousussa, ja se vaikuttaa myös asfalttitöiden hintaan.

Hinta-arvion bitumitöille saat laskurimme kautta.

Sisältyvätkö matkakustannukset hintaan?

Matkakustanukset sisältyvät aina tarjouksessamme esitettyyn hintaan. Työn hinnan lisäksi tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Luotettavalla yrityksellä on usein paljon tyytyväisiä asiakkaita

Olemme tehneet bitumisaumauksia muun muassa seuraavissa kohteissa:

 

 

 

 

Katso kaikki referenssimme täältä

Kotitalouksille: Kotitalousvähennys bitumisaumauksesta
Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.
 
Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfalttitöihin liittyvästä työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Myös bitumi on meidän maltti!

Bitumilla on oma tärkeä roolinsa asfalttiseoksen raaka-aineena, mutta ainutlaatuisen materiaalin monipuoliset ominaisuudet nousevat arvoonsa myös käytettäessä sitä sellaisenaan. Käytämme laadukasta EN 14023:2010 -sertifioitua kumibitumia, jolla on SILKO hyväksyntä.

Bitumityöt työt hinnoitellaan jokaisen kohteen työtarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. kunnostettavien alueiden tai kohteiden pinta-alan ja/tai lukumäärän.

Yleisesti, bitumin hinta ei ole kiinteä, vaan määräytyy kuukausittain bitumi-indeksin mukaan. Tämä tekee bitumin hinnoittelusta ailahtelevaa, mikä vaikuttaa tietysti myös asfaltin hintaan. Vuonna 2021 bitumin hinta on jälleen nousussa, ja se vaikuttaa myös asfalttitöiden hintaan.

Laske bitumisaumauksen hinta!