Etusivu » Palvelut » Bitumisaumaus » Hinta

Bitumisaumaus hinta

Askarruttaako bitumisaumauksen hinta? Kysy tarjous!

  Kohteen osoite*

  Kaupunki*

  Kohteen tyyppi*

  Arvioitu pinta-ala*

  Kerro lisää tarpeistasi*

  Liitä kuvia kohteesta (Kuvat helpottavat tarjouslaskentaa)


  Nimi/Yritys*

  Sähköposti*

  Puhelinnumero*

  Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat henkilökohtaisen tarjouksen sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä. Pyrimme olemaan sinuun yhteydessä pikimmiten.

  Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

  Vaihtoehtoisesti, voit soittaa meille:

  010 337 2800

  ark. 8-20:00

  Myös bitumi on meidän valtti!

  Bitumilla on oma tärkeä roolinsa asfalttiseoksen raaka-aineena, mutta ainutlaatuisen materiaalin monipuoliset ominaisuudet nousevat arvoonsa myös käytettäessä sitä sellaisenaan. Käytämme laadukasta EN 14023:2010 -sertifioitua kumibitumia, jolla on SILKO hyväksyntä.

  Bitumityöt työt hinnoitellaan jokaisen kohteen työtarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. kunnostettavien alueiden tai kohteiden pinta-alan ja/tai lukumäärän.

  Yleisesti, bitumin hinta ei ole kiinteä, vaan määräytyy kuukausittain bitumi-indeksin mukaan. Tämä tekee bitumin hinnoittelusta ailahtelevaa, mikä vaikuttaa tietysti myös asfaltin hintaan. Vuonna 2021 bitumin hinta on jälleen nousussa, ja se vaikuttaa myös asfalttitöiden hintaan.

  Laske bitumisaumauksen hinta!

  Bitumisaumaus hinta: Tietoa ja usein kysyttyä

  Bitumisaumausten hinnoittelusta yleisesti

  Bbitumityöt hinnoitellaan jokaisen kohteen työtarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. kunnostettavien alueiden tai kohteiden pinta-alan ja/tai lukumäärän.

  Meiltä saat työlle aina kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksessa sovitut työt.

  Hinnoittelusta voisi sanoa yleisesti, että bitumin hinta ei ole kiinteä vaan määräytyy kuukausittain bitumi-indeksin mukaan. Tämä tekee bitumin hinnoittelusta ailahtelevaa, mikä vaikuttaa tietysti myös asfaltin hintaan. Vuonna 2021 bitumin hinta on jälleen nousussa, ja se vaikuttaa myös asfalttitöiden hintaan.

  Hinta-arvion bitumitöille saat laskurimme kautta.

  Sisältyvätkö matkakustannukset hintaan?

  Matkakustanukset sisältyvät aina tarjouksessamme esitettyyn hintaan. Työn hinnan lisäksi tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

  Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

  Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

  Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

  Luotettavalla yrityksellä on usein paljon tyytyväisiä asiakkaita

  Olemme tehneet bitumisaumauksia muun muassa seuraavissa kohteissa:

   

   

   

   

  Katso kaikki referenssimme täältä

  Kotitalouksille: Kotitalousvähennys bitumisaumauksesta
  Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.
   
  Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfalttitöihin liittyvästä työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.