Etusivu » Palvelut » Asfaltinpaikkaus » Hinta

Asfaltinpaikkaus hinta

Askarruttaako asfaltinpaikkauksen hinta? Kysy tarjous!

  Kohteen osoite*

  Kaupunki*

  Kohteen tyyppi*

  Arvioitu pinta-ala*

  Kerro lisää tarpeistasi*

  Liitä kuvia kohteesta (Kuvat helpottavat tarjouslaskentaa)


  Nimi/Yritys*

  Sähköposti*

  Puhelinnumero*

  Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat henkilökohtaisen tarjouksen sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä. Pyrimme olemaan sinuun yhteydessä pikimmiten.

  Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

  Vaihtoehtoisesti, voit soittaa meille:

  010 337 2800

  ark. 8-20:00

  Asfaltti on meidän valtti! Paikkaamme mitä vain.

  Asfaltti on hyvin kestävä materiaali pinnoittamaan alueita, joista halutaan helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Asfaltti kestää hyvin kovempaakin kulutusta, mutta soveltuu erinomaisesti myös piha-alueiden päällystämiseen asutusalueilla, kuten omakoti- ja rivitalojen pihoilla.

  Asfaltti kestää sekä mekaanista että kemiallista kulutusta. Se kestää lieviä happoja ja emäksiä sekä kumirenkaiden kulutusta. Nastarenkaiden ja haasteellisten sääolojen yhteisvaikutus edesauttaa asfaltin kulumista, mutta piha-alueilla ja parkkipaikoilla tällainen kulutus on vähäisempää ajonopeuksien ja liikennemäärien ollessa maltillisia.

  Asfaltinpaikkausten hinnoiteluun vaikuttaa mm. asfaltin neliöhinta, joka pohjautuu pitkälti sen hetken bitumimassan hintaan sekä paikattavalle alueen pinta-ala. Katso laskurimme avulla, kuinka paljon pihasi asfaltointi maksaisi.

  Laske asfaltinpaikkauksen hinta!

  Tietoa ja usein kysyttyä asfaltinpaikkauksen hinnasta

  Asfaltinpaikkauksen hinnoittelusta yleisesti

  Asfaltinpaikkaus ja muut kunnossapitotyöt hinnoitellaan jokaisen kohteen työtarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. kunnostettavien alueiden tai kohteiden pinta-alan ja/tai lukumäärän.

  Hinta-arvion asfaltinpaikkaukselle saat laskuristamme.

  Sisältyvätkö matkakustannukset hintaan?

  Matkakustanukset sisältyvät aina tarjouksessamme esitettyyn hintaan. Työn hinnan lisäksi tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

  Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

  Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

  Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

  Luotettavalla yrityksellä on usein paljon tyytyväisiä asiakkaita

  Olemme tehneet asfaltinpaikkaus töitä muun muassa seuraavissa kohteissa:

   

   

   

   

  Katso kaikki referenssimme täältä

  Kotitalouksille: Kotitalousvähennys asfaltinpaikkaus töistä
  Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.
   
  Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfalttitöihin liittyvästä työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.