Suomen Asfalttikorjaus Oy vahvistaa asemaansa päällystealan markkinoilla, kun yritys on ostanut laajasti uutta kalustoa ja henkilöstömäärä jopa kaksinkertaistuu.

Suomalaisen perheyrityksen palvelukseen tulee jopa 6 uutta ja ammattitaitoista työntekijää, joilla on laaja kokemus erilaisista asfalttitöistä. Vanhan kaluston lisäksi yritykselle tulee asfaltointiryhmiin 2 uutta asfalttilevittäjää, jyrä sekä massankuljetus kasetti kuorma-auto. Pohjakalustoon tulee 2 uutta Bobcat-kuormaajaa, kaivinkone, jyrä sekä kuorma-auto. Asfaltti- ja maansiirto lavoja sekä koneenkuljetus lavetteja hankitaan laajentumisen yhteydessä, minkä lisäksi on ostettu uusia huoltoautoja sekä pienkalustoa.

Suomen Asfalttikorjaus Oy tavoitteena on 1,5 miljoonan euron liikevaihto vuodelle 2022, jonka jälkeen panostamme edelleen liiketointamme kehittämiseen ja kasvuun. Yritys on myös tehnyt uusia yhteistyösopimuksia pienten- ja suurten toimijoiden kanssa.

– Yrityksemme visiona on ollut säilyttää asema Suomen johtavana pienten asfalttitöiden ammattilaisena, ja kasvattaa jalansijaamme isompiin projekteihin. Asfalttiliiketoiminnan laajentaminen juuri nyt antaa meille erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa aiemmin tehtyä strategiaamme kasvattaaksemme liiketoimintaamme suurempien projektien osalta uuden kaluston sekä ammattitaitoisen henkilöstön avulla, sanoo Suomen Asfalttikorjaus Oy:n toimitusjohtaja Willem van Woerden.

Päällystyskauden alkaessa yrityksen toimistopäälliköksi on nimetty Johannes van Woerden.

 

Sivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.