Rahoitus asfalttityötä varten

Suomen Asfalttikorjaus Oy on kotimainen perheyritys, joka toteuttaa kaikenkokoiset asfalttityöt.

  Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 040 073 4791

  Rahoitus

  Tulossa 2022 kesällä mahdollisuus rahoittaa asfaltointityösi, neuvottelemme parhaillaan parasta yhteistyökumppania tähän” sen vois lisätä siihen etusivun palvelut kohtaan mistä puuttuu yks kohta. https://www.op.fi/yritykset/rahoitus/myynnin-rahoitus/kodin-ja-vapaa-ajan-rahoitus <- esim. https://www.pmp-asennus.fi <- Noilla hyvin esim. siellä.

  Lue koko tarina tästä

  Moni muu asia on kuitenkin muuttunut vuosien saatossa. Tänään kasvamme ja luomme työpaikkoja Tampereen seudulla sekä teemme asfaltti-, bitumi- ja maanrakennusprojektit aina pienimmistä suurimpiin työmaihin. Toiminnan kasvaessa pyrimme jatkuvasti satsaamaan kalustoon sekä henkilöstöön ja tekemään yhä suurempia urakoita.

  Tänä päivänä olemme pienten ja isojen asiakkaiden luotettava yhteistyökumppani, jolla on Avainlippu-merkki ja arvostettu Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

  Näiden lisäksi meille myönnettiin juuri Menestyjä 2021 sertifikaatti, joka on yleisesti pidetty laadun ja luotettavuuden takeena. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin asiakkaiden lisäksi myös liiketoimintaa ja henkilöstöä.

  Omien toimitilojen, nykyaikaisen kaluston, kokeneen työnjohdon ja ammattitaitoisen henkilöstön voimin takaamme nopeat ja varmat toimitukset. Täytämme tilaajavastuulain mukaiset velvollisuudet ja olemme Infra ry:n jäsenyritys sekä mukana Luotettava kumppani -palvelussa.

  Tiemme on kivinen ja olemme siitä ylpeitä. Tule mukaan matkalle!

  Suomen Asfalttikorjaus Oy pähkinänkuoressa

  Olemme siis hyvä yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa!

  Suomen Asfalttikorjaus Oy faktanurkka

  Milloin Suomen Asfalttikorjaus Oy on perustettu?

  Suomen Asfalttikorjaus on osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1990. Yhtiön nykyinen liiketoiminta aloitettiin kuitenkin vuonna 2017 van Woerdenin veljesten Willemin ja Alexin toimesta. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 529 000 euroa.

  Mikä on Suomen Asfalttikorjaus Oy:n palvelualue?

  Kotipaikkamme on Tampere ja palvelemme seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Uusimaa, Häme, Satakunta, Varsinais-Suomi, Seinäjoki ja Jyväskylä ja näiden lähialueet. Ota toki rohkeasti yhteyttä, jos ammattitaidollemme olisi käyttöä hieman kauempanakin!

  Mitä palveluita Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa?

  Kuten alkuajoiltamme elämään jäänyt yrityksen nimikin kertoo, olemme erikoistuneet asfaltointiin ja asfaltin korjauksiin. Vuosien varrella palvelukokonaisuutemme osiksi ovat hitsautuneet myös muun muassa asfalttimerkinnät, bitumityöt, maanrakennus ja talvikunnossapidon työt.

  Kuinka otan yhteyttä Suomen Asfalttikorjaukseen?

  Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@suomenasfalttikorjaus.fi tai suoraan soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 337 2800 arkisin kello 8-20.

  Osoitteemme on Taitajankuja 2, 33960 Pirkkala.

  Valitse suomalainen!

  Tarvitsetko asfaltointia, asfalttikorjausta, bitumitöiden tekijää, maanrakennusta tai talvikunnossapitoa? Ota yhteyttä Suomen Asfalttikorjauksen monipuolisten osaajien tiimiin!

  Jätä soittopyyntö