Etusivu » Palvelut » Asfaltointi » Hinta

Asfaltointi hinta

Askarruttaako asfaltoinnin hinta? Kokeile Suomen Asfalttikorjauksen hintalaskuria tai soita meille!

Laske asfaltoinnin hinta

Laske arvio siitä, mitä asfaltointi tulisi maksamaan.

Syötä tiedot oheiseen hintalaskuriin, niin saat meiltä hinta-arvion sähköpostiisi.

Hintalaskurin antama arvio on suuntaa antava. Olemme sinuun yhteydessä ja annamme tarkemman tarjouksen.

Laskurin käyttäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Vaihtoehtoisesti, voit soittaa meille:

010 337 2800

ark. 8-20:00

Asfaltti on meidän valitti, mutta mitä asfaltointi maksaa?

Asfaltti on hyvin kestävä materiaali pinnoittamaan alueita, joista halutaan helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Asfaltti kestää hyvin kovempaakin kulutusta, mutta soveltuu erinomaisesti myös piha-alueiden päällystämiseen asutusalueilla, kuten omakoti- ja rivitalojen pihoilla.

Asfaltti kestää sekä mekaanista että kemiallista kulutusta. Se kestää lieviä happoja ja emäksiä sekä kumirenkaiden kulutusta. Nastarenkaiden ja haasteellisten sääolojen yhteisvaikutus edesauttaa asfaltin kulumista, mutta piha-alueilla ja parkkipaikoilla tällainen kulutus on vähäisempää ajonopeuksien ja liikennemäärien ollessa maltillisia.

Asfaltoinnin hinnoiteluun vaikuttaa mm. asfaltin neliöhinta, joka pohjautuu pitkälti sen hetken bitumimassan hintaan, sekä päälystettävälle alueelle tulevan pinnoituksen paksuuteen. Neliöhinnan ja paksuuden lisäksi päälystettävän alueen pinta-ala vaikuttaa myös luonnollisesti hintaan. Katso laskurimme avulla, kuinka paljon pihasi asfaltointi maksaisi.

Laske asfaltoinnin hinta tästä!

Asfaltointi hinta: Tietoa ja usein kysyttyä

Asfaltoinnin hinnoittelusta yleisesti

Asfaltti on kulutusta kestävä päällyste, jota voidaan käyttää niin omakotitalon pihan parkkialueilla kuin isompien kiinteistöjen piha- ja parkkialueilla.

Asfaltoinnin hinta määräytyy jokaisen kohteen koon ja tarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. asfaltoitavan alueen pinta-alan.

Saat työlle aina kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksessa sovitut työt.

Varsinkin kotipihan asfaltointia suunnittelevalle asfalttiurakan hinta on epäilemättä tärkeä valintakriteeri. Asfaltoinnin hintaa ei voi määritellä yleisluontoisesti, sillä jokainen projekti on uniikki. Meiltä saat nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen, ja pysymme tarkasti budjetissa.

Asfaltoinnin hinta-arvion saat hintalaskurimme avulla.

Sisältyvätkö matkakustannukset hintaan?

Matkakustanukset sisältyvät aina tarjouksessamme esitettyyn hintaan. Työn hinnan lisäksi tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Luotettavalla yrityksellä on usein paljon tyytyväisiä asiakkaita

Olemme tehneet asfaltointeja muun muassa seuraavissa kohteissa:

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki referenssimme täältä

Kotitalouksille: Saako asfaltoinnista kotitalousvähennystä?
Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.
 
Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfalttitöihin liittyvästä työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.