Etusivu » Palvelut » Asfaltointi » Hinta

Asfaltointi hinta

Askarruttaako asfaltoinnin hinta? Mitä maksaa pihan asfaltointi? Entä suuremmat asfalttityöt? Arvioi asfaltoinnin hinta hintalaskurin avulla tai soita meille!

Laske asfaltoinnin hinta

Hintalaskurin avulla saat arvion asfaltoinnin hinnasta

Syötä tiedot oheiseen asfaltoinnin hintalaskuriin, niin saat meiltä hinta-arvion sähköpostiisi.

Asfaltoinnin hintalaskurin antama hinta-arvio on suuntaa antava. Olemme sinuun yhteydessä ja annamme tarkemman tarjouksen asfaltoinnista.

Hintalaskurin käyttäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Arvioi asfaltoinnin hinta soittamalla meille:

010 337 2800

ark. 8-20:00

MItä pihan asfaltointi maksaa?

Asfaltoinnin hintaan vaikuttaa mm. asfaltin neliöhinta, joka pohjautuu pitkälti sen hetken bitumimassan hintaan, sekä päälystettävälle alueelle tulevan pinnoituksen paksuuteen. Asfaltin neliöhinnan ja paksuuden lisäksi päälystettävän alueen pinta-ala vaikuttaa myös luonnollisesti hintaan. Katso asfaltoinnin hintalaskurimme avulla, kuinka paljon pihasi asfaltointi maksaisi.

Asfaltti on hyvin kestävä materiaali pinnoittamaan alueita, joista halutaan helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Asfaltti kestää hyvin kovempaakin kulutusta, mutta soveltuu erinomaisesti myös piha-alueiden päällystämiseen asutusalueilla, kuten omakoti- ja rivitalojen pihoilla.

Asfaltti kestää sekä mekaanista että kemiallista kulutusta. Se kestää lieviä happoja ja emäksiä sekä kumirenkaiden kulutusta. Nastarenkaiden ja haasteellisten sääolojen yhteisvaikutus edesauttaa asfaltin kulumista, mutta piha-alueilla ja parkkipaikoilla tällainen kulutus on vähäisempää ajonopeuksien ja liikennemäärien ollessa maltillisia.

 

Laske asfaltoinnin hinta tästä!

Asfaltointi hinta: Tietoa ja usein kysyttyä

Asfaltoinnin hinta yleisesti

Asfaltti on kulutusta kestävä päällyste, jota voidaan käyttää niin omakotitalon pihan parkkialueilla kuin isompien kiinteistöjen piha- ja parkkialueilla.

Asfaltoinnin hinta määräytyy jokaisen kohteen koon ja tarpeen mukaan erikseen. Hinnoittelua varten tarvitsemme mm. asfaltoitavan alueen pinta-alan.

Saat työlle aina kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksessa sovitut työt.

Varsinkin kotipihan asfaltointia suunnittelevalle asfalttiurakan hinta on epäilemättä tärkeä valintakriteeri. Asfaltoinnin hintaa ei voi määritellä yleisluontoisesti, sillä jokainen projekti on uniikki. Meiltä saat nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen, ja pysymme tarkasti budjetissa.

Asfaltoinnin hinta-arvion saat hintalaskurimme avulla.

Sisältyvätkö matkakustannukset asfaltoinnin hintaan?

Matkakustanukset sisältyvät aina tarjouksessamme esitettyyn hintaan. Työn hinnan lisäksi tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Luotettavalla yrityksellä on usein paljon tyytyväisiä asiakkaita

Olemme tehneet asfaltointeja muun muassa seuraavissa kohteissa:

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki referenssimme täältä

Kotitalouksille: Saako asfaltoinnista kotitalousvähennystä?
Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.
 
Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfalttitöihin liittyvästä työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.