Pihan asfaltointi

Onko pihan tai tien asfaltointi ajankohtainen? Jätä soittopyyntö, niin palaamme asiaan pikimmiten!

  Soita 010 337 2800 ı WhatsApp 040 073 4791

  Pihan ja tien asfaltointi ammattitaidolla

  Pirkanmaa, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme

  Suomen Asfalttikorjaus Oy tarjoaa asfaltoinnin Pirkanmaalla, Satakunnassa, Uudellamaalla sekä Kanta-Hämeen alueella yli 10 vuoden kokemuksella.

  Asfaltointipalveluun kuuluvat työt:

  • Asfaltoinnin pohjatyöt
  • Tien asfaltointi
  • Pihan asfaltointi
  • Parkkipaikan asfaltointi
  • Asfaltin paikkaus- ja korjaustyöt
  • Muut asfalttityöt

  Hoidamme asfalttityöt aina asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu. Käytämme aina työmaillamme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja työkoneita ja välineitä.

  Tarjoamme asfalttipalvelut seuraaville asiakkaille:

  • Yksityishenkilöt
  • Yritykset
  • Julkishallinto

  Asfaltoinnin hinta määräytyy aina tarvittavan työmäärän tai neliöiden mukaan. Tarjouksen saat nopeiten jättämällä tarjouspyynnön tältä sivulta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla hintalaskuriamme, jonka avulla saat hinta-arvion asfalttityöstä.

  Alta löydät lisätietoa tarjoamistamme asfalttointipalveluista sekä lisätietoja kotitalousvähennyksestä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa suoraan meille numeroon 010 337 2800.

  Suomen Asfalttikorjaus Oy asfaltointipalvelut

  Asfaltointi

  Pihat ja tiet

  Meidän kautta saat mm. pihojen ja teiden asfaltoinnit aina pohjatöistä viimeistelyyn saakka.

  Asfaltinpaikkaus

  ja korjaukstyöt

  Kauttamme saat asfaltinpaikkaus- ja korjaustyöt aina laadukkaasti toteutettuna.

  Asfalttilistat ja kourut

   

  Meiltä saat myös kaikki muut asfalttityöt kuten asfalttilistat ja kourut.

  Muut asfalttityöt

   

  Onko sinulla tarvetta muille, tällä sivulla mainitsemattomille asfalttitöille? Ota yhteyttä!

  Pihan ja tien asfaltointi hinta

  Laske arvio siitä, mitä asfalttityö tulisi maksamaan.

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Mitä kaikkea asfaltointi sisältää?

  Suojaamme aina ympäristön huolellisesti ja pidämme huolen siitä ettei vahinkoja synny työskennellessämme. Huolehdimme myös aina, että kaikki työvälineistä jätteisiin on viety pois työmaalta työn päätyttyä.

  Asfalttitöihin sisältyy aina pohjatyö ja itse asfaltointi. Pohjatyöt ovat tärkeä osa projektia, sillä esimerkiksi asfaltin alle huolellisesti tiivistetty maapohja varmistaa sen, että asfaltti kestää paremmin kulutusta ja routaa. Teemme massanvaihdon, mikäli asfaltoitavassa kohteessa ei ole kantavaa kiviaineskerrosta. Tämä tehdään poistamalla päälystettävältä alueelta tarpeeksi pintamaata, joka korvataan kiviaineskerroksella. 

  Asfalttimassa levitetään pohjustetun alueen päälle pohjatöiden ja tiivistyksen jälkeen. Suuret alueet levitetään asfalttilevittimellä. Pienemmille alueille, joihin levitin ei mahdu, levitystyö tehdään käsin. Asfaltti on käyttövalmis heti, kun päällyste on jäähtynyt.

  Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 3-6 työntekijää.

  Suomen Asfalttikorjaus Oy on vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat asfaltin kunnossapito- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkotilanteet ovat harvinaisia, mutta olemme varautuneet niiden varalle tarvittavine vakuutuksineen.

  Kotitalousvähennys kotipihan asfaltoinnista

  Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2024 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden.

  Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % asfaltoinnin työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

  Kotitalousvähennyksen määrä

  Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2024 on 40 %, eli yhteensä 2 000 €.

  Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

  Kuvia toteuttamistamme töistä

  Asfalttityöt kokemuksella

  Alkavatko pihan asfalttityöt tulemaan ajankohtaiseksi? Laadukkaasti asfaltoitu piha parantaa kiinteistösi arvoa ja lisää käyttömukavuutta.

  Jätä soittopyyntö