Asfaltointikauden viimeisetkin työt on saatu nyt tehtyä, ja sillä ne ovat kuitenkin aina kausiluonteista, on nyt aika lopettaa talven ajaksi päällystystyöt ja siirtyä talvikunnossapidon töihin.

Kesän aikana Suomen Asfalttikorjaus Oy:n tiimi on tehnyt kovasti töitä varmistaakseen, että asiakkaiden pihat ja muut asfaltoidut alueet ovat tehty siisteiksi, turvallisiksi ja toimiviksi. Nyt kun syksy on täällä ja talvi on tulossa, on aika siirtyä lumitöihin.

Talven työt, kuten lumen auraukset ja pudotukset, ovat monelle omakotitaloasujalle ja kiinteistön haltijalle liiankin tuttuja. Jos haluat käyttää vapaa- tai työaikasi mielekkäämmin ja silti varmistua talvikunnossapidon asianmukaisesta hoidosta.

Hoidamme kaikki talvikunnossapidon työt Tampereella ja Pirkanmaalla laadukkaasti. Kun talvikeli yllättää, Suomen Asfalttikorjaus auttaa.

Talven lumitöihin siirtyminen merkitsee muutosta ja Suomen Asfalttikorjaus Oy on valmistautunut siihen hyvin. Yhtiö on investoinut uuteen kalustoon ja varmistanut, että sen henkilökunnalla on tarvittavat taidot ja koulutus, jotta se voi tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen talvikunnossapidon palvelut. Lumitöiden tekeminen on tärkeää, jotta kiinteistöt ovat turvallisia ja käyttökelpoisia myös talvella.

Yrityksen keskeiset arvot ovat laatu, ammattitaito ja asiakastyytyväisyys. Suomen Asfalttikorjaus Oy on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukasta ja kestäviä palveluita.. Yrityksen tiimi on aina valmis auttamaan asiakkaita kaikissa asfaltointiin ja lumitöihin liittyvissä tarpeissa, ja se pyrkii aina ylittämään asiakkaiden odotukset.

Suomen Asfalttikorjaus Oy kiittää kaikkia kauden asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.